CLANCI_NASLOVNA

IVANČICA
NOĆNI USPON
5. SIJEČNJA 2019. (subota)

17,00 okupljanje u Prigorcu parkiralište Repikovec;
  Polazak prema vrhu Ivančice Pionirskim putem
19,00 dolazak u dom na Ivančici;
  Druženje u domu,

Organizirani povratak prema dogovoru.

Više: Najava: 7. Noćni uspon na Ivančicu

Dragi naši planinari, članovi HPD Ivančica iz Vinice organiziraju dana 18.11.2018. godine izlet po našem viničkom kraju (Vinica - Dvorac Opeka - Sveta Barbara - Natkrižovljan - Ručak kod OPG Cvetko), kreće se od Autobusne stanice Vinica u 7 sati, hoda ima cca. 4 sata u jednom smjeru. Cijena ručka je 100kn po osobi sa uključenim pićem (gemišti, bambusi, sokovi). Nakon povratka u Vinicu može se kupiti u OPG Horvat Mladen domaće vino od višnje, kupinovo vino, bijelo vino.

Nazvati iza 16:30 na broj 091 2 722 237, Vesna.

Više: Najava: Izlet po viničkim bregima

Ivanec – Hrvatsko planinarsko društvo “Ivančica”je u suradnji s Društvom za sportsku rekreaciju Ivanec i Društvom „Maska“ Ivanec organiziralo tradicionalnu, 35. akciju “Kretanje – zdravlje”.

Planinari, izletnici i ostali željni dobre zabave i rekreacije krenuli su iz centra Ivanca, te se stazom preko “Mrzljaka”, kroz ukupno šest kontrolnih točkaka popeli na vrh Hrvatskog zagorja, Ivanščicu. Kontrolne točke su uz Ivanec bile u Prigorcu, na Žganom Vinu, na Mrzljaku, Črnim mlakama i na vrhu Ivanščice.

Više: 35. Akcija Kretanje zdravlje i 61. Slet Zagorskog planinarskog puta

U organizaciji HPD Ivančica Ivanec, u subotu 28. srpnja, organiziran jednodnevni izlet u Julijske alpe, na Škrlaticu (2740m), drugi po visini vrh Slovenije.

Više: Izlet na Škrlaticu (2740m)

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com